reklamacije@medekoservis.hr   +385 (0)52 573 523

Novosti i obavijesti

Obavijest o uvođenju sustava skupljanja otpada „Od vrata do vrata“ u Medulinu

Poštovani mještani Medulina, obavještavamo vas će se tijekom siječnja i veljače 2018. godine dijeliti kante i vreće za sustav skupljanja otpada „Od vrata do vrata“ na vašoj adresi.

 

Podjela kanti i vreća počinje dana 8.1.2018. godine.

 

Podjela će se provoditi po rasporedu: Biškupija − Mukalba − Ševe − Burle − Munida − Centar − Brajdine − Regi − Fucane − Nova Lokva − Vrčevan − Ližnjanska cesta.

 

Tom ćete prilikom, uz potpisanu Izjavu,...

Više informacija

U općini Medulin obilježen Europski tjedan smanjenja nastanka otpada

Najmlađi dobili edukativne setove za odvojeno prikupljanje otpada

 

U srijedu, 22. studenog 2017., s početkom u 11 sati u područnoj osnovnoj školi dr. Mate Demarina u Banjolama održana je konferencija za medije povodom podjele edukativnih kompleta za odvojeno prikupljanje otpada svim odgojno-obrazovnim ustanovama s područja Općine Medulin.

 

Podijeljeni kontejneri imaju oblik delfina, medvjeda i žabe, a cilj im je na zabavan način educirati...

Više informacija

Anketa - računi u elektronskom obliku

Poštovani korisnici, U mogućnosti smo pružiti vam uslugu dostavljanja računa u elektronskom obliku, te vas molimo da ispunite niže navedenu anketu, u svezi vaše zainteresiranosti. 
Za sva pitanja, sugestije ili potrebnu pomoć stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: eracuni@medekoservis.hr.
Više informacija i samu anketu možete pronaći na SLJEDEĆEM LINKU.

Više informacija

Obavijest o prelasku na zimski režim sakupljanja i odvoza otpada „Od vrata do vrata“

Obavještavamo mještane općine Medulin koji su obuhvaćeni sustavom odvoza otpada po modelu „Od vrata do vrata“ da počevši od 15. rujna prelazimo na zimski režim sakupljanja i odvoza otpada.

 

To znači da će iduće sakupljanje miješanog komunalnog otpada biti 19. rujna (utorak), a nakon toga će se odvijati jednom tjedno, i to utorkom.

 

Iduće sakupljanje papira biti će 20. rujna, a nakon toga će se odvijati svake druge srijede.

 

Plastika će...

Više informacija

Podjela kompostera od 8. svibnja 2017. do isteka zaliha

Mještani svih naselja s područja općine Medulin koji su se prijavili i ispunjavaju uvjete za dodjelu kompostera mogu preuzeti kompostere na lokaciji Sabirne stanice MED EKO SERVIS-a d.o.o., na adresi Kamik b.b. (kod benzinske stanice Banjole) svakog radnog dana u vremenu od 8,00 do 16,00 sati, subotom od 8,00 do 12,00 sati, počevši od ponedjeljka 8. svibnja 2017. godine, do isteka zaliha.

 

Prilikom preuzimanja mještani će potpisati izjavu o...

Više informacija

Proljetni odvoz glomaznog otpada

Proljetna akcija odvoza glomaznog otpada na području općine Medulin započinje dana 3.4.2017. godine u Banjolama, a završava dana 14.5.2017. u Pješčanoj Uvali.

U naseljima, na već ustaljenim lokacijama koje su se koristile i prošlih godina za odlaganje glomaznog otpada iz kućanstava, biti će raspoređeni otvoreni kontejneri zapremine 5 m³ - „baje“. U „baje“ se odlaže isključivo glomazni otpad koji, temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom...

Više informacija

S radom krenulo mobilno reciklažno dvorište

Obavještavamo mještane da će na području općine Medulin u 2017. godini raditi mobilno reciklažno dvorište za odlaganje manjih količina i manjih veličina raznih vrsta kućanskog otpada. Određeno je ukupno sedam lokacija na kojima će se nalaziti mobilno reciklažno dvorište po šest dana, nakon čega će se premještati na sljedeću poziciju prema rasporedu s priloženog kalendara, kojega možete pogledati klikom na link....

Više informacija

KALENDAR odvoza otpada u 2017. godini uz UPUTE za postupanje

UPUTE za postupanje s kantama i vrećama za otpad za domaćinstva i UPUTE za postupanje s posudama za otpad višestambenih zgrada uz KALENDAR odvoza otpada u 2017. godini nalaze se u priloženom PDF dokumentu, a možete ih pročitati klikom na ovaj link.

Više informacija

Obavijest mještanima Premanture - uvođenje sustava sakupljanja otpada „Od vrata do vrata“

Obavještavamo mještane Premanture da će tijekom studenog i prosinca 2016. godine biti podijeljene kante i vreće za sustav sakupljanja otpada „Od vrata do vrata“, na kućnoj adresi.

Podjela kanti i vreća počinje u četvrtak 3. studenog 2016. godine.

 

Podjela će se provoditi po rasporedu: Paredine – Selo – Rupine – Brig – Krše – Munte – Runke – Runjačica.

 

Tom prilikom mještani će, uz potpis, preuzeti sljedeće:

- kantu od 120 l. za miješani...

Više informacija

Obavijest mještanima naselja Medulin i Premantura

U sklopu „Projekta obrazovanja i informiranja javnosti o odvojenom prikupljanju otpada za područje općine Medulin“ koji tijekom 2015. i 2016. godine provodi Općina Medulin u suradnji s tvrtkom MED EKO SERVIS d.o.o., Udrugom Zelena Istra i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, provodi se niz aktivnosti održivog gospodarenja otpadom na području općine Medulin, te se u mjesecu listopadu 2016. godine nastavlja održavanje edukativnih...

Više informacija

Obavijest mještanima naselja Medulin i Premantura

U sklopu „Projekta obrazovanja i informiranja javnosti o odvojenom prikupljanju otpada za područje općine Medulin“ koji tijekom 2015. i 2016. godine provodi Općina Medulin u suradnji s tvrtkom MED EKO SERVIS d.o.o., Udrugom Zelena Istra i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, provodi se niz aktivnosti održivog gospodarenja otpadom na području općine Medulin, te će se u mjesecu listopadu nastaviti održavanje edukativnih predavanja...

Više informacija

Obavijest mještanima naselja Medulin i Premantura

U sklopu „PROJEKTA OBRAZOVANJA I INFORMIRANJA JAVNOSTI O ODVOJENOM PRIKUPLJANJU OTPADA ZA PODRUČJE OPĆINE MEDULIN“ koji tijekom 2015. i 2016. godine provodi Općina Medulin u suradnji s tvrtkom MED EKO SERVIS d.o.o., Udrugom Zelena Istra i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, provodi se niz aktivnosti održivog gospodarenja otpadom na području općine Medulin, te će se u mjesecu listopadu nastaviti održavanje edukativnih predavanja...

Više informacija

Obavijest mještanima naselja Vinkuran, Vintijan, Valbonaša, Pomer, Pješčana Uvala, Banjole s Volmama

Od 1. lipnja 2016. godine stupa na snagu ljetni raspored sakupljanja otpada „OD VRATA DO VRATA“ koji će se primjenjivati do 30. rujna 2016. godine.

 

Kako je navedeno u uputama za postupanje s posudama za otpad, koje su mještani preuzeli uz kalendare odvoza za 2016. godinu, miješani komunalni otpad sakupljati će se svaki utorak i petak, otpadni papir i karton svake srijede, otpadna plastika svaki četvrtak, dok dani sakupljanja otpadnog stakla...

Više informacija

ISPRAZNI-DONIRAJ-RECIKLIRAJ

Obavještavamo mještane Općine Medulin da se mogu priključiti akciji sakupljanja otpadnog tekstila, tekstilne odjeće i obuće "ISPRAZNI-DONIRAJ-RECIKLIRAJ" koju su organizirali Socijalna zadruga Humana Nova iz Čakovca, Socijalna zadruga Contus iz Pule, tvrtka Metis d.d., Komunalni servis d.o.o. iz Rovinja i Zelena Istra u Društvenom centru Rojc, dana 21. svibnja 2016. godine, s trajanjem od 09 do 13 sati.

Tekstil koji prikupe sigurno neće...

Više informacija

Obavijest

Molimo mještane u naseljima Valbonaša, Vintijan, Vinkuran, Pomer, Pješčana Uvala i Banjole  u  kojima se provodi pilot projekt odvojenog skupljanja otpada po modelu "OD VRATA DO VRATA", da dana 18. svibnja 2016. godine kad je po kalendaru odvoza otpada MED EKO SERVISA d.o.o. pražnjenje plavih kanti i odvoz otpadnog papira, ODVOJE POSEBNO NOVINSKI PAPIR za izradu skulpture lika Velog Jože (otprilike 4m visine) u tehnici  kaširanog papira, u čijoj...

Više informacija

U Premanturi preko noći niknuo divlji deponij

Problematika odlaganja krupnog otpada, unatoč svoj podršci i dobroj organizaciji komunalnog poduzeća Općine Medulin Med Eko Servisa, još uvijek je aktualna na pojedinim lokacijama i u pojedinim naseljima. Tako je nedavno i na ulazu u Premanturu, točnije preko puta groblja u zaštićenom krajobrazu Gornji Kamenjak, preko noći niknula golema hrpa ilegalno odloženog krupnog otpada.

Tim povodom na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji novinarima su se...

Više informacija

Proljetna eko-akcija u općini Medulin

Proljetna eko-akcija na području općine Medulin u svrhu odlaganja glomaznog otpada iz kućanstava započinje 4. travnja 2016. godine u Banjolama, a završava 15. svibnja 2016. u Pješčanoj Uvali.

U naseljima će, na već ustaljenim lokacijama koje su se koristile i prošlih godina, biti raspoređeni otvoreni kontejneri „baje“ zapremine 5 m³.

U „baje“ se odlaže glomazni otpad koji, temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN broj 94/13), čine...

Više informacija

Javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju radnog stroja

Poziv možete otvoriti klikom ovdje, dokement je u PDF formatu.

Više informacija

KALENDAR odvoza otpada u 2016. godini uz UPUTE za postupanje

UPUTE za postupanje s kantama i vrećama za otpad za domaćinstva i UPUTE za postupanje s posudama za otpad višestambenih zgrada uz KALENDAR odvoza otpada u 2016. godini.

 

U prilogu PDF za potrebe isprinta.

Upute i kalendar A4 domaćinstva
Upute i kalendar A4 višestambeni

Više informacija

Obavijest

Obavijest mještanima Pješčane Uvale, Banjola i Volma
o podjeli kanti i vreća za "ODVAJANJE OTPADA - OD VRATA DO VRATA"

 

Počevši od početka pa do druge polovice mjeseca studenog 2015. godine., dijelili su se kompleti kanti i vreća za odvojene vrste otpada u Pješčanoj Uvali.

U Banjolama i Volmama podjela se održavala od 30. studenog do 22. prosinca 2015. godine. Mještani koji nisu bili u mogućnosti preuzeti ih na kućnoj adresi, mogu ih...

Više informacija

Obavijest

Obavještavaju se mještani naselja VintijanVinkuranValbonaša i Pomer
da se vrećice za selektivno prikupljanje otpada za metal (crna vreća), plastiku (žuta vreća) i staklo (zelena vreća) za nadolazeću godinu mogu preuzeti od 17. prosinca 2015.g. na adresi sabirne stanice Kamik u Banjolama, iza benzinske postaje, od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 18 sati, te subotom od 7 do 16 sati.

 

U zimskom periodu zelene kante s miješanim...

Više informacija

Obavijest mještanima Pješčane Uvale

Obavijest mještanima Pješčane Uvale o podjeli kanti i vreća za "ODVAJANJE OTPADA - OD VRATA DO VRATA".

 

U prvoj polovici mjeseca studenog 2015. godine u Pješčanoj Uvali su podijeljeni kompleti kanti i vreća za odvojene vrste otpada. Ukoliko niste bili u mogućnosti preuzeti ih na kućnoj adresi, možete ih preuzeti na lokaciji sabirne stanice Kamik u Banjolama, radnim danom u vremenu od 11 do 17 sati te subotom od 11 do 16 sati.

 

Za dodatne...

Više informacija

Od 30. studenog 2015. kreće podjela kanti u naseljima Banjole i Volme

U sklopu sustava održivog gospodarenja otpadom na području općine Medulin, u Pomeru i Vinkuranu provodi se, a u Pješčanoj Uvali 1. prosinca započinje provođenje projekta odvojenog prikupljanja otpada „na kućnom pragu“ i njegovo skupljanje po modelu „od vrata do vrata“.

 

Uz podjelu spremnika za odvojene vrste otpada i skupljanje prema utvrđenom kalendaru odvoza tvrtke za komunalnu djelatnost MED EKO SERVIS d.o.o. Pomer, provodi se niz...

Više informacija

POZIV mještanima Banjola

POZIV mještanima Banjola na edukativno predavanje "ODVAJANJE OTPADA - OD VRATA DO VRATA", koje će se održati 25. studenog 2015., u srijedu u 18,30 sati u prostorijama društvenog doma Banjole, Čimulje 24.

Dođite i preuzmite besplatni komposter - prvih deset mještana, ili uz prethodnu najavu na tel. 052/573-136.

MED EKO SERVIS d.o.o.

Više informacija

U Medulinu prezentirana specijalna komunalna vozila

Jučer je u prostoru hotela Park Plaza Belvedere Medulin komunalno poduzeće Općine Medulin MED EKO SERVIS d.o.o. predstavilo specijalna komunalna vozila za prikupljanje i odvoz otpada, renomiranog proizvođača tvrtke „Stummer Kommunalfahrzeuge“ Ges.m.b.H.iz Austrije.

 

Prezentaciji su prisustvovati načelnik Općine Medulin Goran Buić, predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) Aleksandra Čilić, Mario Klobučar, jadranka...

Više informacija

Podjela kompostera od 5. do 7. listopada 2015.

Mještani Medulina i Banjola koji su se prijavili i ispunjavaju uvjete za dodjelu kompostera mogu preuzeti kompostere na lokaciji Sabirne stanice MED EKO SERVIS-a d.o.o., na adresi Kamik b.b. (kod benzinske stanice Banjole) od 5. do 7. listopada 2015., u vremenu od 11 do 17 sati.

Prilikom preuzimanja mještani će potpisati izjavu o preuzimanju i dobiti upute o ispravnom korištenju kompostera.

 

Mještani Pomera kompostere mogu preuzeti u...

Više informacija

Obavijest korisnicima usluga MED EKO SERVIS-a

Nakon opsežnih i dugotrajnih priprema Općina Medulin i komunalno poduzeće MED EKO SERVIS d.o.o. Pomer od sutra, subote 6. lipnja 2015. godine započinju s pilot projektom odvojenog sakupljanja otpada po modelu "OD VRATA DO VRATA".

Za početak su obuhvaćena mjesta Pomer, Vinkuran, Vintijan i Valbonaša.

Podjela kanti i vreća za pilot projekt odvojenog sakupljanja otpada po modelu "OD VRATA DO VRATA" započinje i odvijati će se dinamikom kako...

Više informacija

Podjela kompostera

Komunalno poduzeće Općine Medulin Med eko servis d.o.o. vršiti će podjelu kompostera mještanima koji su se prijavili i koji ispunjavaju ranije objavljene uvjete za dobivanje kompostera.

Preuzimanje kompostera će se obaviti od idućeg tjedna na lokaciji Sabirne stanice Med eko servisa, na adresi Kamik b.b. (kod benzinske stanice Banjole) u vremenu od 11 do 17 sati, po sljedećem redoslijedu; u utorak 21. travnja za mještane Banjola, srijeda 22....

Više informacija

Saberi se.. POBERI SVE, ODVOJI OPASNO, POSPREMI KORISNO!

Komunalno poduzeće Med Eko servis d.o.o. u suradnji sa Općinom Medulin i udrugom Zelena Istra kreće s novim sustavom odvojenog sakupljanja otpada tijekom 2015. godine prema modelu "od vrata do vrata", što je svugdje u svijetu prepoznat kao najučinkovitiji način sakupljanja korisnih sirovina. Iz dosadašnjeg komunalnog otpada kojeg svakodnevno proizvodimo u vlastitim kućanstvima morati ćemo izdvajati papir i karton, plastiku, metal, tetrapak te...

Više informacija

Eko akcije Općine Medulin - proljeće 2015.

I ove godine Eko akcija sakupljanja krupnog otpada u općini Medulin.
Komunalna tvrtka Med eko servis d.o.o., čija je misija poboljšanje kvalitete življenja stanovnika općine Medulin kao i očuvanje okoliša općine, i ove godine kreće s Eko akcijom sakupljanja krupnog otpada po svim mjestima općine.

Baje za otpad biti će raspoređene na već ustaljenim lokacijama, koje su se koristile i prošlih godina, a akcija će se odvijati po terminima i po...

Više informacija