MED EKO SERVIS d.o.o. MED EKO SERVIS d.o.o.

T: +385 (0)52 573 523

E: reklamacije@medekoservis.hr

Novosti

Započinje prijem stranaka

15.05.2020. / 12:13h
Pomer - sjedište Albaneža i Med Eko servisa

Poštovani korisnici usluga,

tvrtke MED EKO SERVIS d.o.o. i ALBANEŽ d.o.o. od ponedjeljka 18. svibnja započinju s prijemom stranaka.

U svrhu zaštite sigurnosti i zdravlja naših djelatnika kao i korisnika naših usluga, ljubazno Vas molimo da, u dogovoru sa našim djelatnicima, zatražite termin prijema. Zahtjeve za dogovor termina možete dostaviti putem elektroničke pošte na adresu reklamacije@medekoservis.hr za MED EKO SERVIS d.o.o. ili reklamacije@albanez.hr za ALBANEŽ d.o.o., te na brojeve telefona 052/573 136, 052/573 523 ili mobitela 099/525 39 05 (Irene Šugar), 099/396 36 11 (Morena Grakalić).

U slučaju da je osobni dolazak nužno potreban, stranke i ostale osobe moraju prilikom ulaska/izlaska iz zgrade dezinficirati ruke, te prilikom ulaska u prostorije Uprave tvrtki MED EKO SERVIS d.o.o. i ALBANEŽ d.o.o. moraju nositi zaštitne maske. U zgradi istovremeno smije boraviti samo jedna stranka/korisnik, te će se u zgradu propuštati samo po jedna osoba.

Prilikom direktnog kontakta sa strankama, djelatnici će također imati zaštitne maske, uz poštovanje preporučene socijalne distance.

Prijem pismena moguć je od ponedjeljka, 18. svibnja u zgradi Uprave, na adresi Pomer 1, te se prilikom osobne dostave stranke najavljuju izravno na ulazu u zgradu, pozivom na portafon. 

Naglašavamo da i dalje potičemo stranke da zahtjeve i upite upućuju elektroničkim putem, poštom ili telefonom, prvenstveno zbog vlastite sigurnosti i zaštite vlastitog zdravlja.


Uprava Društva

Povratak na novosti