Novosti & aktivnosti

Novosti i objave vezana uz naše poduzeće

Smanji, odvoji, kompostiraj - predavanje za građane

Četvrtak, 28. travnja od 17:00 do 18:30 sati u 3MC Medulin

Kompostiranje = recikliranje biljnih ili životinjskih otpadaka iz kuhinje i vrta

Dođite na predavanje u Medulinu i preuzmite komposter za svoje kućanstvo!

U četvrtak, 28. travnja u 17:00 sati u prostoru 3MC, Centar 58, Medulin održat će se predavanje o pravilnom postupanju s otpadom i demonstracija kućnog kompostiranja. 

Demonstracija = prikaz

Građani će imati prilike naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako ga ponovno upotrijebiti, kako pravilno odvojiti sve vrste otpada. Poseban naglasak bit će na savjetima za kompostiranje uz praktičnu demonstraciju kućnog kompostera, biootpada kojeg možemo kompostirati te pravilne tehnike slaganja komposta. 
Predavanje vode Irena Burba i Nina Brnić iz Udruge Zelena Istra.

Svi građani s područja Općine Medulin koji dođu na predavanje dobit će vrtni komposter zapremnine 350 l. Komposter će se moći preuzeti naknadno u komunalnom poduzeću MED EKO Servis d.o.o. uz predočenje osobne iskaznice. 

Predavanje organizira komunalno poduzeće MED EKO Servis d.o.o. u okviru projekta „Nabava novog komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje i prijevoz otpada zapremine spremnika minimalno 16 m3 sa dizalicom“. 

Kontakt za više informacija:
MED EKO SERVIS d.o.o.
Pomer 1, 52100 Pula
052/573-523
www.medekoservis.hr

Za više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr.

Organizacija radionice „Smanji, odvoji, kompostiraj!“sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Kohezijskog fonda.

Podijelite objavu:

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Kontaktirajte nas